2 Aralık 2013 Pazartesi

Cinsel Güç Attırmak İçin Çakşırlı Macun

 Sağlıklı bir cinsel hayat amacıyla cinsel güç olabildiğince önem arz etmektedir. Bu gücü kendisinde hissetmeyen insanoğlu hiçbir biçimde seksüel hayatlarında hoşnut olmazlar. Birleşme sırasında kişilerde tatmin süreci bulunur ve süreç bitene dek güçlü olunması gereklidir. Bu müddet şahısdan şahısa farklılık gösterir. Seksüel birliktelik esnasında erkeklere, başta Türk erkeklerine fazlaca iş düşmektedir. Yurdumuzda bayanların cinselliğe bakış açısı erkekleri bu gibi gücün yüksek olmasına sevk etmektedir. Genel olarak bayanlar utangaç ve birleşme sırasında aktif olmayı ayıp olarak görürler. Bu nedenle erkelere büyük iş düşmektedir. Ancak erkek de bu gücü tam olarak kullanamaz böylece partnerini tatmin edemezse ruhsal bozukluğa dek giden bir süreç başlayabilir.

                Cinsel yönden sorun yaşayan kişilerde ilk akla bu problemin çıkmasında ciddi rol oynayan psikolojik bozukluklar gelir. Psikolojik bozukluğu gidermek böylece seksüel gücü artırıcı iyileşme teknikleri mevcuttur. Bunların içinde şifalı bitkilerde yer almıştır. Roka, vanilya, meyan kökü, hardal, rezene, lavanta, bitki türü çayları, tarçın, zencefil benzeri cinsel gücü artırıcı otlar soruna destek olabilir. Bu otlar kullanılarak peniste kan dolaşımını artırılır, iktidarsızlık problemi çözülür böylece normalde gecede bir defa birleşme yaşanırken bu sayı gecede iki ya da 3’e çıkarılabilmektedir. Seksüel gücü artıran bu bitkileri düzenli hemde bilinçli tüketim sonrasında cinsel performans açısından tesirli neticeler alınacaktır.

                Cinsel yaşama tesiri büyük olan çakşır bitkisi aslında yaptığı etkilerle öteki bitkilerden sıyrılmaktadır. Sperm sayısını artırması cinsel hayat amacıyla yararlı olabildiği gibi daha önemlisi çocukların ikiz ya da üçüz doğmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra şahıs kendisini genç hemde güçlü hisseder. Seksüel arzu artmakta böylece birleşme süresi uzamaktadır. Seksüel ilişkiden tatmin olma seviyesi yükselmektedir. Bu Şekilde yararları olan çakşır bitkisi yurdumuzda çokca yetişebilmektedir. Çakşırdan elde edilen çakşırlı macun tababet dünyasında detaylı bir biçimde araştırılmış böylece etmeni onaylanmıştır. Çayın içine katılarak ya da balla karıştırılmak vasıtasıyla tüketilmesinde sakınca bulunmaz. Günde üç kez düzenli olarak tüketilmesi gözle görülür tesirler sağlayacaktır. Bu nedenle çakşırlı macun utanmaya fırsat vermeden kullanılması gerekir. Ayıp olduğunu düşünmek ya da utanmak mutsuz bir hayat sürmeyi kabul etmek demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder